Bezorging

Bestel je jouw kaartjes voor 15.00 uur (op werkdagen) dan worden deze dezelfde dag door KaartenBij verwerkt en verzonden. De kaarten worden verstuurd met PostNL en in 95% van de gevallen de volgende dag bezorgd. Als je meer dan 30 kaarten bestelt word je bestelling als pakket via de pakketservice van PostNL verstuurd. De bezorging van pakketpost kan gedurende de hele dag plaatsvinden. Om er zeker van te zijn dat je jouw kaarten bijtijds ontvangt zorg dus dat er iemand thuis is of geef een ander afleveradres op.


Bestel- en afleverschema

Als je jouw bestelling op werkdagen vóór 15.00 uur plaatst, dan worden jouw kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en bij PostNL aangeboden ter bezorging. PostNL kan niet voor 100% garanderen dat de kaartjes dan ook de volgende dag worden bezorgd. Een bestelling van meer dan 30 kaartjes wordt als pakket verzonden en de bezorging hiervan is bijna altijd de volgende bezorgdag.

Besteld op: Kan bezorgd worden op:
Maandag voor 15.00 uur Dinsdag
Dinsdag voor 15.00 uur Woensdag
Woensdag voor 15.00 uur Donderdag
Donderdag voor 15.00 uur Vrijdag
Vrijdag voor 15.00 uur Zaterdag
Zaterdag voor 15.00 uur Dinsdag
Zondag voor 15.00 uur Dinsdag

*Feestdagen uitgezonderd. De bezorging vindt plaats via PostNL. Wij kunnen geen garanties geven dat PostNL jouw bestelling op tijd aflevert.