Omdat ik...

In de 'omdat ik' reeks van Kaart op Maat kun je voor alle momenten je wenskaarten vinden. Of je nu je oma beterschap wil wensen, vader wil feliciteren, vriendin wil bedanken of iemand succes wil wensen - Geen moment te klein voor een kaartje! Je kunt gemakkelijk de gewenste tekst toevoegen en de kaart naar eigen wens opmaken. Met een paar drukken op de knop maak je zelf online je kaart en wordt deze fysiek op de post gedaan.

Je wil feliciteren - Zwemdiploma, rijbewijs, examen of gewoon een verjaardag? Er zijn een heleboel gelegenheden waarbij je iemand kunt feliciteren met een vrolijk kaartje.

Hoop dat je snel weer beter wordt - Vrolijk iemand op die ziek is met één van onze frisse kaartjes!

Je heel veel succes wil wensen - Steek iemand een hart onder de riem met een kaartje. Wens je vriend of vriendin succes met een examen of een sollicitatiegesprek.

Je zo lief vind - Je kunt het van de daken schreeuwen wanneer je van iemand houdt, maar het is nog leuker om een kaartje te sturen.

Wil zeggen dat het me spijt - Iedereen doet wel eens iets stoms. Wil jij tegen iemand zeggen dat het je spijt? Stuur een kaart met een leuke tekst en iedereen zal het je vergeven.

Zo blij ben met onze vriendschap - Wij vinden dat je vrienden best mag laten weten hoe blij je met ze bent. Dit kun je perfect doen door een leuke kaart te sturen.

Vind dat je een bloemetje verdient - Dat verdient een kaart met een bloemetje.

Het tijd vind voor een kaartje - Wil je iets leuks doen voor een vriend of je zus laten weten dat je haar mist. Stuur zomaar een kaartje.

Je wil condoleren - Is er iemand in je naaste omgeving overleden? Stuur de familie een kaartje en laat weten dat je aan ze denkt.

mijn moeder wil zeggen hoe lief ze is - Speciale kaartjes voor je moeder om haar te laten weten hoe lief ze is en hoeveel je van haar houdt! Voor Moederdag of als spontaan kaartje!

mijn vader wil zeggen dat hij geweldig is - Wil je jouw vader verrassen op Vaderdag? Of wil je hem gewoon laten weten hoe geweldig hij voor je is? Stuur een kaartje.

Weet dat je zo van dieren houdt - Een wenskaart met een dier erop is altijd leuk om te krijgen én te versturen.


© 2019 Create2Send BV. Geboortekaartjes  |  Trouwkaarten  |  Uitnodigingen  |  Verhuiskaarten